top of page

Yeni Yıl Yeni Siz

 

 

 

       Ömrümüzden bir yılı daha geride bırakırken sizin de kendinize sorduğunuz bir çok soru vardır elbette. Bunlardan bazıları; bu yıl ne öğrendim? Ne kadar kazandım? Nelerden vazgeçtim? Neleri hayatıma dâhil ettim? Kimleri hayatımdan çıkardım?

       Dünyada her şey hızla değişirken bizlerin aynı kalması da mümkün değil. Evrensel sistemin döngüsüne hızla ayak uydurmanız, bir sonraki versiyonunuza da o kadar çabuk ulaşmanızı sağlayacak. Bir üst versiyonunuzun nasıl olacağına dair gerekli tüm doneleri bir önceki yıla; tamamlanmadığını düşündüğünüz, sonuca ulaştıramadığınız ya da umduğunuzu bulamadığınız seçimlerinize dair soracağınız sorulardan elde edeceksiniz. Yapacağınız bu küçük analizden sonra alacağınız cevaplar oyuna daha donanımlı ve sonuç odaklı girmenizi sağlayacaktır. Yeni yılın sonunda ise kendinizi ödüllendirecek ya da kararlılık gösteremediğiniz her şeyle yüzleşmek durumunda bırakacaktır sizleri. Bu yıl sadece kararlılıklarınıza odaklanarak kendinizi en iyi halinize ulaştırmanız gerçekten mümkün. Yeni yılda büyük ödülü siz hak edebilirsiniz!

       Yaşanacak yeni tecrübelerinize ruhunuzu özgür hissettirecek bir kaç deneyimi de ekleyebilirsiniz. Mesela; iyiliğin size kazandıracağı manevi doyumu yaşamak isterseniz, rutininizde olmayan bir iyilik hareketine dahil olarak, yeni yılda maneviyatınızı da zenginleştirebilirsiniz. Bunlara verilecek çok fazla örnek olmakla birlikte, başkalarının yaşamlarına dokunabilmek adına yeni yılda kan bağışında bulunup aynı zamanda da donör olmayı bile seçebilirsiniz. İnanın bu da kendinizi çok iyi hissetmenize katkı sağlayacaktır.

      Bu yıl hayatınıza daha çok ‘sevgi’ dahil etmeyi de unutmayın. İçinde sevgi barındıran her şey insana kendini daha iyi hissettirmiyor mu? İşte bu yıl çokça sevgi verin herkese ve her şeye, hatta çevrenizdeki insanları da teşvik ederek en çok siz sevin ve en çok siz sevdirin herkesi birbirine. Şimdiden sevgi dolu, kararlı ve kendini gerçekleştirmeyi başararak büyük ödülü hak ettiğiniz bir yıl geçirmeniz dileğiyle…


Yazan: Olive Maron

 

 

Comentários


bottom of page