top of page

5 Komedi Dizisi Önerisi


 

Pandeminin bir türlü son bulmadığı bu zor günlerde keyfinizi yerine getirecek 5 dizi ile karşınızdayım. Hepsi benim tarafımdan izlenip onaylandı. :)



1) Rick and Morty


Bir yetişkin animasyon dizisi olan Rick and Morty , alkolik büyükbaba Rick ve onun torunu olan Morty’nin aile hayatı ve boyutlar arası yolculuk maceralarını anlatıyor. Çok fazla ince espri ve ofansif mizahın bulunduğu bu dizide ayrıca bilimsel terimler ve olaylar da sıkça kullanılıyor. Yani demem o ki boş bir kafayla sadece dinlenmek ve kafa dağıtmak için izlenebilecek bir dizi değil. Zor bir günün sonunda bir bölüm izlediğinizde eğer anlamazsanız kendinizi suçlamayın.


2)How I Met Your Mother


HIMYM sizinle muhteşem bir bağ kuruyor, dizideki arkadaş grubunun içinde olmayı ölümüne istiyorsunuz. Ayrıca bölümler su gibi akıp geçiyor, dokuz sezonu nasıl bitirdiğinizi anlamayacaksınız. Çoğunuzun zaten bildiği ve izlediği bu diziye komedi dizilerinin olmazsa olmaz üyesi diyebiliriz. Hala izlemediyseniz ne mutlu, gülecek çok şeyiniz var.


3) Modern Family


‘’Sahte belgesel" olarak çekilen dizinin bazı sahnelerinde oyuncular doğrudan kameraya konuşuyor. Bu da diziye samimi ve gerçekçi bir hava katıyor. Ansambl oyuncu kadrosunun kullanıldığı bu dizide üç ailenin modern hayatta yaşadıkları konu alınıyor. On bir sezonu bir solukta bitireceksiniz.



4) Big Mouth


Ortaokul öğrencilerinin ergenlikte başına gelen absürt olayları konu alan bu yetişkin animasyon dizisi kara mizah severleri çok güldürecek. Bölümleri oldukça kısa olan bu dizi boş zamanlarınıza kahkaha katabilir.


5) Workin’ Moms


Kadınların iş hayatı ve ‘’anneliği’’ bir arada yürütürken yaşadıkları olayları, çarpıcı ve komik bir dille anlatan bu dizi, ‘’anne’’ kavramına farklı ve daha gerçekçi bir perspektiften bakmış, annelerin de insan olduğunu ve bir kadının anne olduktan sonra yapması veya hissetmesi gerektiğini sandığımız birçok şeyi çok güzel eleştirmiş, bazılarına da karşı çıkmıştır.


Keyifli izlemeler…

 

Comments


bottom of page